YESTERDAY YOU SAID TOMORROW

Vet ikke hvor ofte jeg har sagt " i dag skal jeg ta en joggetur!", men aldri gjort det. Unnskyldninger som "Nææ, det er jo så kaldt ute" eller "Orker ikke, gidder ikke, VIL IKKE". Jeg er egentlig vant til å trene hver dag, men året så langt har jeg ikke trent (nesten) noen ting utenom skolen. Jeg bestemte meg for å slutte på dansen etter skolen forrige halvår, og begynte på skøyter igjen i stede, men det er bare en gang i uken. Uff, hater å ha unnskyldninger, det burde ikke ha finnes.. Haha

Hva tenker du om slikt? 

GET THE LOOK - INSPIRATION


-Hva synes du? 

SUMMER INSPIRATION


Det er fortsatt er par dager igjen til sommeren, for å si det sånn. Skal bli utrolig deilig å kunne dra på skolen med en lett jakke, og ikke en vinterjakke! 

Nå får jeg gjøre ferdig lekser til i morgen! 

Hva syes du? 

CHRISTMAS INSPIRATION


Åh, bare to-og-en-halv uke til JULEFERIE! I morgen har jeg en spanskprøve, og halvdags matte til fredag. Ellers, så er det kun jobbing med å gjøre ferdig kortfilmen vi har holdt på med i norsktimene, og ordning til juleforestillingen vi skal ha siste skoledag. Eller vent... Har en grusom historieprøve som venter på meg til tirsdag(peacetegnmedfingra). 

Hva synes dere om litt juleinspirasjon? 

 

KJOLER TIL UNDER 400 KR

HER   HER   HER


HER HER HER

Noen fine kjoler til under 400 kr!  Alle er fra Nastygal.com (direkte link). 

Noen du likte? 

3 FINE BLOGGER

SIennamichelle.blogg.no

annaingeborg.blogg.no

lumsk.blogg.no

Bare å trykke på bildet under bloggnavnet for å komme til bloggen. 

Leser disse tre bloggene fast, og det må dere begynne med å! Hehe, sjekk dem ut^^ 

Noen av dem du leser fra før? Hei! Mitt navn er Vilja, jeg er 17 år og går mitt andre år på danselinja. Legg meg gjerne til som venn!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Follow on Bloglovin
hits