FRIIS & COMPANY

Et stort elsk! Friis & Company har jo blitt byttet ut med en butikk som heter Seven(eller noe) her i Tønsberg, så ble utrolig glad når jeg fant denne! Husker jeg ble så glad når jeg fikk meg en av veskene deres med en sånn krone på! Noen fler som har en sånn veske?

Skal lage et innlegg med en oppsummering om hva jeg har gjort i ferien. Må si det egentlig har gått veldig fort! Mandag, skolestart, om bare to dager.. 

Hva synes du? 

MIN NYE BIKINI


 Min nye, fine, elskbare bikini fra New Yorker! Dette er en av yndlingsfargene mine også, så denne er allerede en stor favoritt, og jeg har ikke brukt den enda.. Hehe.

Hva synes du?

DETALJER - GALAXY BODY


Body fra BikBok. 

Er selv en stor fan av slike galaxy ting, bare det ikke er for mye av det. Denne bodyen synes jeg er super, litt stor, men ellers helt knall! Det eneste som irriterer meg er at den er helt svart på baksiden, men overlever vell.

Hva synes du om slike galaxy-print-ting-greier?

PS: Minner om Justin Bieber billettene jeg selger. Link til innlegget HER

 

DAGENS INNKJØP


Alt fra HM. Blazer(endelig!), treningsshorts og en skinnshorts. 

Idag er det btw bursdagen til Rahel!

MY GALAXY BODYMan ser ikke hele, men her er ihverfall en smakebit! Kjøpt på BikBok.

Hva synes du? 

DEN NYE SEKKEN MINDet hvite på sekken er snø^^ 

Ahh, den nye sekken min! Kjøpte den på Aceccorise for et par uker siden for 455kr ca. Den er veldig behagelig å ha på, pluss at den er jo kjempesøt! 

Hva synes du? 

DEN SOM LETER FINNER - NEW IN


En kjempe fin bluse ish og en super søt kjole! 

Begge er fra Fretex, derfor "den som leter finner" til overskrift. Innimellom på Fretex og slike butikker, kan man virkelig finne noen gullkorn til en billig penge, hvis man leter. Disse to over kom på ca 150 kr tilsammen! 

Blusen er opprinnelig fra HM, kjolen fra Indiska

Hva synes du? 

 

 

DENIM & SUPPLY - RALPH LAUREN

Hei! Håper alle hadde en fin julaften og nyter ferien!

Familien, julemusikken, stemningen, kakene, godisen, folkene, gavene. Julen hittil har vært kjempebra! I helgen ble jeg ferdig med gaver, på søndag besøkte vi bestemor og pynta til jul der, og på mandag var det jo julaften! Er utrolig takknemlig for alle de fine gavene jeg fikk! 

Dr. Martens, Lady Gaga Fame parfyme og Ralph Lauren Denim & Supply jakke

Iiip, elsk!

En smakebit på noe av det som lå under juletreet iår! 

NEW IN - BORN FREE

Denne vesten er fra Carlings og koster egentlig 400kr, MEN nå hadde de 50% på alt i butikken (eller i hvert fall det meste) så fikk den for 200kr. Har sett på denne i en stund nå, og synes den er kjempekul! Blir nok mye brukt framover!

Hva synes du? 

PS: lik facebook siden min HER^^ 

NEW IN - RESISTANCE

69,-

New Yorker har masse salg nå! Var innom der med Tea ista, og fant denne her. Kjøpte også to skjørt, men tok ikke bilde av dem.

Hva synes du? 

INNKJØP - KC WILLOW

(trykk for å komme til nettsiden)

Kjøpte denne på Bik Bok for 99kr. Tror det var et tilbud de hadde. Den er super deilig, men stor i størrelsen! Kjøpte min i S, men den er egentlig litt stor. Kommer til å bruke denne mye utover! Bilde med den på, kommer i morgen. Eller kanskje i kveld? ^^

Hva synes du? 

SØSTRENE GRENE - INNKJØP
En perm til ark og en notatbok. Dette kom på 25 kr til sammen, tror jeg! 

Vi er så heldige at vi har fått Søstrene Grene til Tønsberg. Dette er en butikk jeg egentlig aldri har vært ordentlig inni, men idag tok vi oss en tur. Likte den veldig godt! De har mange fine ting, til en billig penge.

Hva synes du? 

HAIR CUFF

Det er det det heter, ikke sant? Men, ihvertfall. Er den ikke stilig? Kjøpte den for to uker siden nå, og har brukt den endel allerede! 

Var en tur innom Søstrene Grene i sta og kjøpte to ting. Hehe, kommer et innlegg om dette om ikke så lenge, så følg med! 

 

MITT NYE PANNEBÅND


Ikke de beste bildene, men kjøpte dette pannebåndet for snart to uker siden... Har ikke brukt det enda, men det er virkelig tida til å bruke det nå! Elsker fargen, btw! Hei! Mitt navn er Vilja, jeg er 17 år og går mitt andre år på danselinja. Legg meg gjerne til som venn!

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Follow on Bloglovin
hits